OFSsport in de basis leidt tot winst

OFSsport is marktleider en de meest gespecialiseerde dienstverlener in de sportbranche op het gebied van administratie, controlling en procesoptimalisatie. Wij verzorgen de administratie, geven managementinformatie om adequaat te kunnen (bij)sturen en optimaliseren processen, zodat organisaties tot een efficiënte bedrijfsvoering komen.

Wij combineren onze expertise in financiële administraties, controlling en procesoptimalisatie met onze ruime ervaring binnen de sportbranche.

Onze klanten

Eredivisie

PEC Zwolle

Heracles

FC Volendam

RKC Waalwijk

sc heerenveen

Go Ahead Eagles

Almere City

Vitesse

Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

FC Groningen

Willem II

Cambuur

Amateurvoetbal

Sport overig

Jumbo

Heroes Den Bosch

KNLTB

Overige klanten

Verdihuis

Stichting Streeklaboratorium voor de Volksgezondheid Kennemerland

Stichting Oosterpoort

Payt

Sibbing

HKHG

NCD

Wat klanten over ons zeggen

We werken al meer dan 5 jaar samen met OFSsport. Zij hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het structureren van de financiële administratie van VVV-Venlo. De sterkte van OFSsport is dat ze expertise in de organisatie inbrengen. Dat doen zij echter niet alleen op incidentele basis met adviezen. Zij pakken het structureel aan. De consultant van OFSsport komt op locatie en leert daardoor het bedrijf en alle processen kennen. Door middel van hun doortastende aanpak en het feit dat zij op periodieke basis op locatie werkzaam zijn, hebben wij er feitelijk een ‘part-time medewerker’ bij op de financiële administratie. Tevens leidt de expertise van OFSsport ertoe, dat de kennis van onze medewerkers die met de betreffende processen te maken hebben, wordt vergroot en zij daardoor efficiënter kunnen functioneren. OFSsport in de basis, leidt inderdaad tot winst voor de gehele organisatie!

Marco Bogers

Directeur, VVV-Venlo

Als controlerend accountant van betaald voetbalclubs heb ik ervaren dat OFSsport van grote meerwaarde is voor de professionalisering van de administratieve organisatie en interne beheersing bij betaald voetbalclubs.  Als accountant hebben wij voor onze controle baat bij een juiste en volledige oplevering door de club. OFSsport is daarbij van grote toegevoegde waarde voor de clubs gebleken mede vanwege hun deskundigheid op het vlak van het licentiereglement betaald voetbal.

Bert Scholten

Partner, BDO

Service, accuratesse en betrokkenheid zijn de kenmerken waardoor OFSsport een betrouwbare partner is voor Excelsior Rotterdam in het verwezenlijken van haar ambities.

Ferry de Haan

Algemeen directeur, SBV Excelsior